C4sTkO 5 Opublikowano 14 Marca Tematów: 9 Postów: 29 Reputation: 5 Dołączył: 2023.01.26 Status: Offline Aktywny: 10 godzin temu Urządzenie: Linux Udostępnij Opublikowano 14 Marca (edytowane) Imię: Dawid Wiek: 16 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/★C4sTkO★/51.83.175.247:27015/ Serwer: [Arena 1vs1] Link do profilu STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561199472403552/ Miałeś/aś już jakieś doświadczenie przy prowadzeniu serwera?: Nie miałem Podstawowa wiedza o Sourcemodzie: W miarę wiem coś 6/10 Dlaczego Ty: Uważam, że ja dlatego, że jestem bardzo rozpoznawalny na serwerze dużo osób uważa, że jestem sprawiedliwym administratorem, mógłbym uczyć nowych administratorów o Sourcemodzie. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić po objęciu stanowiska opiekuna?: Aktualnie to nic bo wszystko jest dopracowane wszystko, przyjrzał bym sie crashowaniu couter strike przy zmianie mapy. Konkurencja zawsze krok przede mną Kontakt: ★CiAsTkO★#8631 Edytowane 14 Marca przez C4sTkO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChaMskY 24 Opublikowano 14 Marca Tematów: 1 Postów: 37 Reputation: 24 Dołączył: 2022.12.17 Status: Offline Aktywny: 11 godzin temu Urządzenie: iPhone Udostępnij Opublikowano 14 Marca + siedzi dużo na serwie - wiek (Minimum 17 lat) - "znakomita wiedza o sourcemodzie" (ss niżej) - żeby uczyć innych adminów SourceModa/sourceban's najpierw trzeba samemu umieć z niego korzystać. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4sTkO 5 Opublikowano 15 Marca Tematów: 9 Postów: 29 Reputation: 5 Dołączył: 2023.01.26 Status: Offline Aktywny: 10 godzin temu Urządzenie: Linux Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca Wtedy nie rozumiałem, lecz teraz rozumiem wszystko byłem wtedy początkującym adminem lecz każdy się uczy na błędach a więc tak jak się pomyliłem w source nie znakomicie lecz w miarę znam, i też myślę że nie ma innego kandydata na moje miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChaMskY 24 Opublikowano 15 Marca Tematów: 1 Postów: 37 Reputation: 24 Dołączył: 2022.12.17 Status: Offline Aktywny: 11 godzin temu Urządzenie: iPhone Udostępnij Opublikowano 15 Marca 15 minut temu, C4sTkO napisał: Wtedy nie rozumiałem, lecz teraz rozumiem wszystko byłem wtedy początkującym adminem lecz każdy się uczy na błędach a więc tak jak się pomyliłem w source nie znakomicie lecz w miarę znam, i też myślę że nie ma innego kandydata na moje miejsca. 06/03/2023 to nie jest data z początku twojej "kariery" admina tylko z ostatnich dni, adminem jesteś od stycznia i dalej nie ogarniasz podstaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4sTkO 5 Opublikowano 15 Marca Tematów: 9 Postów: 29 Reputation: 5 Dołączył: 2023.01.26 Status: Offline Aktywny: 10 godzin temu Urządzenie: Linux Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca Ogarniam podstawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domino 1 Opublikowano 15 Marca Tematów: 1 Postów: 3 Reputation: 1 Dołączył: 2023.03.10 Status: Offline Aktywny: Wtorek o 19:36 Urządzenie: Windows Udostępnij Opublikowano 15 Marca Widać,ze gosciu jest ogarniety. nie jest toksyczy, nie odwala, jest kulturalny. Widac ze ogarnia temacik. JESTEM NA TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUSSAIN-_- 1 Opublikowano 15 Marca Tematów: 0 Postów: 1 Reputation: 1 Dołączył: 2023.02.08 Status: Offline Aktywny: 15 Marca Urządzenie: Android Udostępnij Opublikowano 15 Marca Jestem za, ciastek to dobry admin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqzioo 7 Opublikowano 16 Marca Tematów: 1 Postów: 15 Reputation: 7 Dołączył: 2023.01.15 Status: Offline Aktywny: 48 minut temu Urodziny: 1999.04.10 Urządzenie: Windows Udostępnij Opublikowano 16 Marca Jeśli mam być szczery to zgadzam się z ChaMskY, czas spędzony na serwerze na plus, wiek na minus, sam kiedyś byłem opiekunem i to nie jest tak proste jak ci się wydaje, moim zdaniem masz za krótki staż Podsumowując na tą chwilę jestem na Nie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAKIER 1 Opublikowano 18 Marca Tematów: 1 Postów: 2 Reputation: 1 Dołączył: 2023.03.17 Status: Offline Aktywny: Środa o 20:34 Urządzenie: Windows Udostępnij Opublikowano 18 Marca Panowie może kompromis. Nie ma innego chętnego, jest młody kandydat który dobrze rokuje jako że to jego początek przygody z adminowaniem fajnie gdyby inny opiekun z większym doświadczeniem nauczył chłopaka. Rozwój członków społeczności zaoowocuje i stworzy też więź. Pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Boner 0 Opublikowano 19 Marca Tematów: 0 Postów: 1 Reputation: 0 Dołączył: 2023.02.03 Status: Offline Aktywny: Niedziela o 12:22 Urządzenie: Windows Udostępnij Opublikowano 19 Marca Polecałbym Ciastkowi żeby ktoś mu przydzielił Opiekuna i nauczył go tego co sam umie najlepsza opcja na ten moment patrząc po opiniach innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4rnisz 1 Opublikowano Niedziela o 10:49 Tematów: 1 Postów: 11 Reputation: 1 Dołączył: 2022.12.07 Status: Offline Aktywny: 12 godzin temu Urządzenie: Android Udostępnij Opublikowano Niedziela o 10:49 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi