ILLUSIONER 0 Posted August 31 (edited) Nick: Illusioner Imię: Kamil Wiek: 22 Steam ID: STEAM_0:0:185878747 Staż: około 3 lat, trzecie miejsce pod względem przegranych godzin Doświadczenie: Sprawowałem już takową posadę Powód: Wróciłem dwa-trzy miesiące temu po rocznej przerwie. Frekwencja administracji na serwerze mam wrażenie że jest znikoma stąd też chciałbym przyczynić się do pilnowania porządku. Znajomość regulaminu: Tak jest mi znany Edited September 2 by ILLUSIONER Share this post Link to post
kubinho 75 Posted August 31 Na TAK, serwer niestety umiera, wiec przyda sie ktos, kto tam CZASEM WEJDZIE, czesto zglasza mi osoby lamiace regulamin, poza tym był już adminem wiec bedzie wiedzial co i jak. Share this post Link to post
GROM 41 Posted September 2 Jestem na tak, widuje cię często , miałeś już Adma na serwerze więc wiesz z czym to się je, a potrzeba aktywnych adminów. Share this post Link to post
SzanFi 48 Posted September 2 Jestem na tak Znany Aktywność Był już u nas adminem PS. Zaglądaj częściej na forum ;) Share this post Link to post
kubinho 75 Posted September 6 Czyzby znowu podanie musialo wisiec miesiac, zeby ktos je rozpatrzyl? 1 Clever reacted to this Share this post Link to post
Golab 189 Posted September 7 @kubinhoNie, nie musi wisieć miesiąc. @ILLUSIONERNapisz do mnie na pw. Share this post Link to post