[*EcO*] 5 Posted July 4 (edited) Nick w grze: [*EcO*]Imię: DanielWiek: 19Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/eco1606Staż w CS: No dobre kilka lat, będzie około 10 lat z przerwami.Jak długo grasz na serwerach GanjaSkill.eu?: Obecnie gram tylko dd2 około 2 tygodnie. Doświadczenie w byciu adminem: Byłem adminem na dwóch serwerach innych sieci. Na jednym przez 2 miesiące, na drugim prawie pół roku (oczywiście nie byłem w tym samym czasie na dwóch na raz). Zrezygnowałem przez brak czasu. Dlaczego Ty?: Dlatego że często spotykam się z tym że brakuje admina w godzinach rannych/południowych. Mówię tu o godzinach 10-14, przeważnie w tych godzinach gram na serwerze, później brak czasu.Co się zmieni na serwerze, gdy zostaniesz adminem?: Jeżeli zostanę adminem, zadbam o to żeby był porządek na serwerze, i kultura w jakims stopniu (sam nie jestem święty bo często mi się zdarza przeklnąć)Znajomość AMXX [1/10]: Obecnie mocne 6, lecz jak dostanę szansę to przypomnę sobie i będzie 8.Mutacja [ON/OFF]: ONLink do gt: https://www.gametracker.com/player/[*EcO*]/54.38.49.144:27015/ Edited July 4 by MasujTurboPtysia<3 Share this post Link to post
Rolex 48 Posted July 5 (edited) Na NIE. Rejestracja w Pn podanie w Czw, zdecydowanie za szybko Edited July 5 by Rolex 1 teh_mAstRmnD reacted to this Share this post Link to post
Natalia.` 245 Posted July 5 (edited) Niestety na nie. Już można przymknąć oko na to, że dopiero była rejestracja na forum o czym @Rolex wyżej napisał. Ale grasz na serwerze bardzo krótko, nie wszyscy Cię mogą z niego kojarzyć. Powinieneś dać się poznać, pograć, zobaczyć jak to wszystko wygląda i dopiero sie starać o admina. Wydaje mi się, że za jakiś czas spokojnie byś mógł znowu spróbować, ale na ten moment nie zmienię zdania. @Edit Co prawda potrzeba adminów, a widzę, że na dd2 byłeś juz w 2018 (przynajmniej ktoś pod tym nickiem), a co do amx to od razu sobie przypomnij na te 8 Edited July 5 by Natalia.` 1 Rolex reacted to this Share this post Link to post
.g0ryL::. 5 Posted July 5 Witaj. Super , że chcesz zostać u nas adminem , jednak najpierw proponuję abyś nabył trochę dłuższy staż na naszej sieci. Na chwilę obecną jestem na NIE. Złóż podanie za jakiś czas. Pozdrawiam Share this post Link to post
MKS1948<3 252 Posted July 5 Ja jestem na tak, wszedłeś na forum dostosowałes się do zasad, 25 h na serwerze a mam nadzieję że to początek, myślę że jeszcze z 2-3 adminów i będziemy mieli dobra pakę na DD2. Kolejny kolega z krainy paprykarza a jak wiemy z nimi nie ma problemów Edit @Natalia.`chyba presja osób z góry sprawia że zmieniasz zdanie 1 [*EcO*] reacted to this Share this post Link to post
Clever 117 Posted July 6 Widuję Cię na serwerze, coś tam ustrzelisz czasem xd nie widziałem problemów z Tobą, dałbym szansę, brać póki ma chęci. 1 [*EcO*] reacted to this Share this post Link to post
Scorpion Flail 1057 Posted July 8 Dam Tobie szansę, podanie przyjmuję - zapraszam do kontaktu Share this post Link to post