Ars^m Dyament.! 190 Napisano 25 Marzec (edytowany) Witam Wraz z: @Glykypikron Ruszyliśmy z tworzeniem filmiku "Ekipa GanjaSkill.eu 2018r." Jak ten tutaj Liczymy na was wszystkich, ten temat jest skierowany do adminow serwerów cs 1.6 jak i cs:go, z racji iż nie mam pojęcia czy rangi są aktualne ze flagami na serwerze. Do wszystkich innych rang wiadomość wysłałem na pw. Liczymy, że nam pomożesz i przyślesz swoje zdjęcie do mnie w prywatnej wiadomości na forum Pozdrawiamy Ps. Nikogo nie pospieszam. Termin wyznaczam na dwa tygodnie od dziś . Osoby które biorą udział i wysłały zdj: @Elita33 @Psychiczny_BOT @[email protected] @VeriXxX @Clever @kubinho @Darkne$ @Japoniec_z_Polski @w0jtas @Sad Smiley @Vaiper @M3tro @Scorpion Flail Edytowano 5 Kwiecień przez Ars^m Dyament.! Udostępnij ten post Link to postu
COYG 1006 Napisano 25 Marzec Ja tylko dodam, że jeśli ktoś ma zamiar odpierdalać, to niech to zrobi w ciągu tych dwóch tygodni, żeby sprawę degradacji mieć już załatwioną przed filmikiem. 4 3 Ars^m Dyament.!, Natalia.`, Clever i 4 inni zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu
Psychiczny_BOT 22 Napisano 25 Marzec I cyk wysłane. 1 COYG zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu
Glykypikron 578 Napisano 28 Marzec Automatyczna wiadomość Temat został przeniesiony z Młodsza Administracja > Ogólne > Dyskusje administracji do Kącik Redaktorski > Strefa dyskusji > Ogłoszenia Udostępnij ten post Link to postu
Ars^m Dyament.! 190 Napisano 29 Marzec Na ten moment mamy 8 osób, niestety trzy z nich nie chcą bym je wymienił w tym temacie. Czekamy na resztę, powolutku czas ucieka @kubinho zdj doszło w dobrej jakości;) pięć ! /Edit Oj, wybaczcie za podwójnego posta.. Myślałem, że sparuje moje posty w jeden.. By dbk, 30 Marzec Połączone :) Udostępnij ten post Link to postu
Im optimus 107 Napisano 5 Kwiecień Wysłane XD 1 erw!N zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu
COYG 1006 Napisano 5 Kwiecień To żeby rozruszać trochę tę ekipę.. wysłane Udostępnij ten post Link to postu
Ars^m Dyament.! 190 Napisano 5 Kwiecień Mamy kolejną osobę, fundament tego wszystkiego xd Zachęcamy do udziału zostały 3 dni 1 Natalia.` zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu
Ars^m Dyament.! 190 Napisano 9 Kwiecień Wszystkim chętnym dzięki w weekend nad tym popracuje niestety więc zapominalscy macie kilka dni Dzięki jeszcze raz ! 1 Natalia.` zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu
Japoniec_z_Polski 83 Napisano 20 godzin temu To jak z tym filmem? ^^ @Ars^m Dyament.! Udostępnij ten post Link to postu
Ars^m Dyament.! 190 Napisano 20 godzin temu Już kończę, czasu nie mam prawie póki co niestety 1 Japoniec_z_Polski zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu